Speekselspreekuur.nl

Wie zijn wij?

Mijn naam is Derk Jan Jager. Ik werk als assistent professor bij afdeling MKA-chirurgie van het Amsterdam UMC en als zelfstandig prothetisch-restauratief/maxillofaciaal tandarts.

In 2005 heb ik de studie tandheelkunde in Groningen afgerond en ben aldaar in 2012 gepromoveerd onder supervisie van prof. dr. Arjan Vissink en prof. dr. Marie-Charlotte Huysmans. In 2014 heb ik de opleiding tandarts-prosthodontist/restauratief tandarts van het UMC Groningen en het Royal College of Surgeons Edinburgh (Mpros RCSed) afgerond onder supervisie van prof. dr. Marco Cune. Aansluitend heb ik de opleiding Maxillofaciale Prothetiek afgerond in 2016 bij de Stichting Bijzondere Tandheelkunde Amsterdam. Naast mijn klinische werkzaamheden als zelfstandig tandarts ben ik werkzaam als onderzoeker. Mijn onderzoek richt zich op het succes van tandimplantaten en verlichting van de droge mondklachten bij patiënten met het syndroom van Sjögren.

Verder ben ik bestuurslid van de Nederlandse Vereniging voor Gnathologie en Prothetische Tandheelkunde en van de Salivary Research Group van de International Association for Dental Research.

Vragen?

Contact