Speekselspreekuur.nl

Voor verwijzers

Uw patiënten die droge mond klachten hebben en/of gebit- of protheseproblemen gerelateerd aan een droge mond kunt u verwijzen door een verwijsbrief te sturen naar: verwijzingen@speekselspreekuur.nl. Uw patiënt zal dan worden opgeroepen voor een speekselonderzoek en/of uitgebreid consult. Op dit moment is er alleen nog ruimte voor nieuwe verwijzingen in de praktijken te Amsterdam en Hoofddorp (per 1/2/2020).

Tijdens dit consult worden vaak onderstaande stappen worden doorlopen.

Met behulp van deze informatie wordt een behandelplan opgesteld. Tevens wordt er onderzocht of een zogenaamde indicatie bijzondere tandheelkunde voor de hand ligt.

Speekselonderzoek bij u in de praktijk

Ook is het mogelijk dat ik bij u langskom in de praktijk voor het uitvoeren van een speekselonderzoek bij 1 of meerdere van uw patiënten. Eventueel kan hieraan het opstellen van een tandheelkundig behandelplan gekoppeld worden. Voor deze vorm van dienstverlening kunt u ook via email contact opnemen met de office-manager. Ik ben werkzaam in de regio’s rondom Amsterdam, Apeldoorn en Antwerpen (België).

Het verzorgen van lezingen

Tevens kan ik lezingen verzorgen over verschillende onderwerpen gerelateerd aan speeksel en prothetisch-restauratieve tandheelkunde. Zie hier een opsomming van recente presentaties.

Ik ben Derk Jan Jager en ik ben werkzaam als prothetisch-restauratief/maxillofaciaal tandarts. Mijn interesse ligt met name bij de problemen rondom de droge mond en bij patiënten die complexe tandheelkundige zorg nodig hebben ten gevolge van droge mond problemen. Ik behandel alleen patiënten op verwijzing van andere tandartsen.

Lees verder

Vragen?

Contact